Jelentkezz fellépőnek!

Minden évben visszatérő téma a feltörekvő előadók fellépési lehetősége az East Festen és mi minden évben azt gondoljuk, hogy a tavalyinál több megkeresést már nem lehet kapni. Ti pedig minden évben bebizonyítjátok, hogy bizony a megkeresések száma mindig lehet több. Így van ez idén is! 🙂

Igyekszünk minden évben helyt adni minél több ígéretes tehetségnek az East Fest programjában, de a túljelentkezés olyan mértékű, hogy mindössze a bandák töredékének tudunk lehetőséget biztosítani.

A 2018-as évben azonban van egy nagyon jó hírünk számotokra. Az East Fest sikeresen pályázott a Nemzeti Kulturális Alap fesztiválok számára kiírt pályázatára és sikerült kétmillió forintot nyernünk. Nagy dolog ez, mert így továbbra is „életben tudjuk tartani” a Liget helyszínünket, és ezáltal még több feltörekvő előadónak fellépési lehetőséget tudunk biztosítani.

Szóval idén küldjétek bátran a jelentkezéseket, mi pedig igyekszünk minél szélesebb zenei palettát összeállítani ezen a helyszínen is.

Mivel mindenkinek biztosan nem fogunk tudni automatikusan fellépési lehetőséget adni és szeretnénk, hogy a fesztivál látogatói is dönthessenek arról, hogy ki kerülhessen be a linupba, így 2018-ban is meghirdetjük a Facebookos „beszavazós” játékunkat is.

Olyan feltörekvő tehetségek, vagy tehetséges bandák jelentkezését is várjuk, akik úgy érzik, nagy lehetőség lenne számukra az East Festen, széles plénum előtt bemutatni tudásukat a „nagy nevek” előtt.

A jelentkezők közül a közönség fogja kiválasztani stílusonként azt az egy-egy előadót, aki útiköltség térítés, valamint ingyen bérlet fejében felléphet majd az adott stílusú színpadon.
Amennyiben szeretnéd Te is megmérettetni magad, a következő a dolgod:

Küldd el nekünk jelentkezésed 2018. május 22. 18:00-ig a Facebook-on üzenetben vagy az info@eastfest.hu-ra.

Fontos, hogy csak a saját bandádat/ magadat nevezheted, és az üzenet tartalmazza a következőket:
– a jelentkező fellépő pontos nevét
– a telefonos elérhetőségét
– stílustól függően: az „East Fest élőzene”, „East Fest DJ” vagy „East Fest hiphop” megjegyzést
– egy jó minőségű zenei felvételt

Május 24. és június 24. között egy nyilvános szavazáson (amit mi indítunk a Facebookon a jelentkezők neveivel) a közönség szavazza majd meg, hogy kit szeretnének leginkább látni az East Festen. Stílusonként a legnépszerűbb öt bandából pedig végül mi választjuk ki a befutót.

Eredményhirdetés június 25-én.

Sok sikert!